Over Skoy

Skoy Polyether

Skoy Polyether is gevestigd in Dodewaard. Wij maken polyether/koudschuim kussens en matrassen op maat. De toepassingen zijn legio zoals caravankussen, loungekussens, bootkussen en losse kussens.

Maatwerk is onze specialiteit

Rond, kort, lang en bijvoorbeeld afwijkende hoeken en uitsparingen. In onze werkplaats in Dodewaard produceren we in volledig eigen beheer het product dat u zoekt. Naast maatwerk van polyether/koudschuim kussens en matrassen leveren we een zeer groot assortiment stoffen en kunstleer uit voorraad van o.a. het merkĀ Sunbrella.

Eigen werkplaats

Skoy heeft een eigen werkplaats in Dodewaard. Met een modern machinepark is Skoy in staat om echt maatwerk te maken. Koudschuim en of polyether kussen voor boot, caravan of loungeset, maar ook matrassen. Een enorme collectie stoffen maakt dat wij vrijwel elke kleur en patroon kunnen toepassen.

Website

Op deze website vindt u een overzicht van toepassingen met voorbeelden van gerealiseerde producten. Wij werken voor bedrijven en particulieren. U koopt dus rechtstreeks bij de producent. Verzending behoort tot de mogelijkheden.

Cookies

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Door verder gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord.